Wednesday, November 23, 2011

Moo Cow - The Garden Mall

Look!! another awesome place I found here "MOO COW" located at  The Garden 3rd floor just opposite the rock corner. 

Mello, snap gambar ni masa dia baru buat opening tapi di sebabkan mello ni pelupa sikit baru hari nie ingat balik nak posting entry ni LOL. Kebelakangan ni mello rajin sikit tengok balik gambar - gambar yang ada dalam memory card camera mello sebab semua dah full dan masa mello tengah busy delete gambar mana yang dah pernah posting kat blog mello baru perasan gambar ni tak pernah posting lagi ha ha ha.. teruk kan mello? dah berapa bulan punya lama baru hari ni ingat nak post.    

Siapa kata kat kawasan kampung aje baru boleh nampak lembu? sebab zaman sekarang kat dalam shopping complex pun dah boleh nampak lembu ha ha ha siap posing lagi tu.. say cheese!!
Ada banyak lagi topping's actually but only manage to captured this.. 
One for me and one for myhun so far okay lah rasa dia sedap!!! lebih kurang macam tutti fruitti juga lah cuma bezanya yang ni diperbuat daripada pure cow milk, yummyehhhh try it and you'll know!

6 ✿Have something to say? ✿:

Nava.K said...

Nice with the cow to go with the name of this place and the goodies looks good too.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

bestnya. tempatnya pun lawa!

Small Kucing said...

ooo i saw but didnt try out yet

mars mell-o said...

@Nava.K yes! it's a good place to chill :D very relaxing and the yogurt taste really delicious!!

mars mell-o said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION memang best tempat dia, tenang aje.. he he yogurt dia pun sedap!!!

mars mell-o said...

@Small Kucing he..he why mamarazzi didnt try ? thought mamarazzi loves to eat cold yogurt :P taste so good!!

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day