Tuesday, May 31, 2011

Let's peek what's inside this..

10 ✿Have something to say? ✿ link to post
what do you think is inside this bag?


anyone could guess....

:
:
:
:
:
:
:
:

let's peek what's inside this bag


Looks like it's full of cosmetics!!  ha ha
Actually bag make up ni mars mello dah lama ada tapi sekali pun tak pernah guna bag ni untuk letak alat - alat make up nie, mars mello parking macam gitu aje kat tepi wardrobe. Semalam tidur lambat tengok tutorial cara pengunaan dan tehcnique yang betul untuk alat solek ni he he.. Terkejut juga mars mello bila tengok balik bag maked-up ni dah nak penuh wow!!! tak lama lagi boleh jadi makeup artist untuk diri sendiri LOL.   What brand do I use to change my look ? I love MAC , beside that I also love bobbi brown, the foundation is cool and the eye based. For the eyeshadow I think mostly I will go for MAC the same goes with the blusher and eyeliner and etc too many to mentions here LOL boleh kata dalam bag makeup ni yang paling banyak mars mello beli jenama dari MAC suka sangat brand ni sampai bila - bila =D

                                                                               

When DARNEST things do HAPPEN..

14 ✿Have something to say? ✿ link to post
Nak tahu cerita kelakar disebalik CERAMIC STYLER kat previous post mars mello tadi? memang seramic sangat ha ha berdiri bulu roma mars mello nak input kat sini ceh wah! cerita yang CERAM GILA GAIA GITU ROFL macam ni al-kisahnya pada suatu hari mars mello pergi summit usj ditemani besty dan juga meow kesayangan mars mello iaitu "baby kitty'' dia pun nak ikut juga temankan tuan dia ambik iron kat saloon yang  tuan dia selalu pergi tu, dan setelah DONE buat payment kami pergi kat kedai hair product pulak nak beli serum l'oreal. Dekat kedai ini ada bermacam product rambut yang dia jual iron, hairdryer dan etc. Mars mello sendiri pun tak perasan sangat sebab tengah sibuk  membelek - belek apa yang patut beli huh, oleh kerana masa tu mello tengah dukung kitty I pun suruh la my besty tu tolong bayar kat counter dulu sebab mello tak boleh keluarkan duit kat  dalam handbag mars mello,  kitty ni pun satu hal kalau boleh dia nak mars mello aje yang pegang dia bila orang lain pegang kitty mula lah menangis macam baby hahaha . Entahlah macam mana tiba - tiba aje salesgirl tu suruh besty mars mello keluarkan kotak dan iron rambut tu sekali diorang nak tengok brand apa kot mars mello tak perasan sangat sebab masa tu tengok benda yang nak beli aje. Mars mello pun rasa macam tak best la kenapa tak tanya tuan yang punya iron tu dulu kalau nak tengok sekali pun. SO mars mello pun jalan pergi depan counter pembayaran tanya besty mello kenapa apa masalah? Ada ke patut lepas salesgirl tu tengok iron yang baru beli kat kawan mars mello tu, dia bezakan dengan iron yg dia jual pulak! brand iron tu luxor harga dia baru Rm180. Salesgirl tu pun mula lah, eh adik beli kat mana ni? berapa? mars mello kata rm400. Wow mahalnya kata salesgirl tu, kenapa mahal sangat? iron yang kita jual kat kedai ni pun tak lah mahal sangat sampai rm400 boleh beli 2 dik.  Siapa yang jual ni? I rasa you dah kena tipulah kata salesgirl tu kat mars mello. Besty I ni pun yang jenis cepat sangat dengar cakap salesgirl tu besty mars mello pun percaya yang mars mello kena tipu bila dengar salesgirl tu promote iron yg dia jual. Tapi mars mello tak semudah itu untuk ditipu dan memang mars mello yakin 100% kawan mars mello tu tak kan tipu duit mars mello semata - mata nak dapat untung lebih! My besty pun suruh call kawan mars mello tu. I kata nanti lah..maybe salesgirl tu sengaja cakap kena tipu sebab kan baru tadi mars mello beli iron ni,  mungkin salesgirl tu ingat bila dia buat cerita pasal duit kena tipu mars mello akan buat keputusan untuk pulang balik iron tadi tu dan ambik balik duit  mars mello tu. Boleh lah salesgirl tu ambik kesempatan untuk promote product yang dia jual tu dan  beli iron yang dia promote sangat tu. DAMN tak jadi mars mello nak beli hairdryer kat salesgirl tu, mula ingat nak beli..dia bagi harga rm156 mars mello minta rm150 dia tak nak bagi ahhh.. i pun tunggu apa lagi? dah lah iron tu macam yang jual rm50 aje. Mars mello tak kata barang yang mahal aje bagus tapi bila tanya dia balik rm156 ada warranty ke tak? salesgirl tu pun jawap takde ok! fine..so macam mana kalau ada problem boleh hantar sini tak? salesgirl tu pun jawap boleh tapi hanya SEKALI SAHAJA DALAM SATU BULAN wtf?  baik mars mello beli hairdryer kat parkson harga berpatutan dan guarantee ada warranty untuk setahun lagi! Mars mello dah rimas bila kena paksa beli juga hairdryer tu bukan ape tak kan nak rugi kat diri sendiri? not worth it at all first time dalam seumur hidup jumpa jenis orang macam ni.. LOL scarrrrrry!! Sambung balik pasal cerita kelakar tadi besty mars mello pun ingatkan mars mello untuk call kawan mars mello tu bila fikir balik kalau lah betul kawan mars mello tu tak tipu pasal harga iron rambut tu mars mello juga yang malu nanti haihs dah tak tahu nak buat macam mana..ARggh mars mello pun bagi jawapan ni kat my besty tu takpe lah nanti sampai rumah kita GOOGLE brand iron ni and check price list dia kat malaysia. Kalau betul mars mello kena tipu mars mello tak akan pernah jejakkan kaki kat saloon tu lagi.   Bila check harga online memang betul lah harga iron rm499, kira mars mello untung lah sebab dapat harga dalam rm400!! lepas check kat google baru lah my besty tu percaya yang memang ada iron yang jual rm400. :) tu lah siapa suruh besty mars mello dengar politic orang-orang dalam perniagaan ni kan? disebabkan nak dapat income dan benefit untuk product sendiri sanggup buruk -burukkan orang sesuka hati dia aje cakap yang mars mello kena tipu kawan mars mello yang jual iron tu. 

( apa yang ada kat dalam kepala diorang ni cuma satu benda aje yang penting duit masuk pocket beb!  yang tanggung masalah bukan diri mereka - mereka ni so diorang nak kisah apa bukan? lantak ko lah nak jadi apa not my bussiness)


Antara satu ayat most popular yang mereka akan kata kepada yang terkena tactic kotor mereka itu ibaratkan mereka - mereka ini sudah dilatih dan dbayar gaji untuk memburuk-burukkan orang lain. Tapi memang betullah ada gaji bukan ha ha ha nama pun kerja sebagai SALES ASSISTANCE  apa yang membuat mars mello rasa hairan kenapa daripada sales assistance tu tiba tiba timbul pulak jawatan lain iaitu jawatan untuk potong bussiness orang WHAT THE HELL what is wrong with this people? kalau orang tak nak beli janganlah paksa orang dan bila tactic mereka ni tak menjadi  akan timbul pulak benda lain yang memang tidak masuk akal fikiran! whatever..that's how crazy some people could turned sometime it's a mad mad world!!
  Tak profesionaleh langsung Oopp's  I'm sorry ha ha ha..


It's really damn overwhelming lol,  TAMAT SUDAH AL-KISAH WHEN  DARNEST THINGS DO HAPPEN dan harap maklum bahawa tiada sambungan untuk cerita CERAM GILA GAIA GITU ini penulis cerita  ni malas nak bercerita lagi HA HA dah takde ruang untuk entry ni lagi. Kalau korang rajin korang boleh buat sambungan untuk entry ni kat ruang comment pulak apapun sekian ARIGATO GOZAIMAS..
"Moral of story:  In bussiness matter's some people will do anything and use dirty tactics just to let the other competitor down and those type of people will do anything to spoil others reputations if neccassary."

LACIO STYLER SERIES

7 ✿Have something to say? ✿ link to post
 I bought this from my friend if you're interested of buying you can email me.. :)


I fall inlove with this hair iron ever- since I saw my hairstylist use this styler to one of his customer at the SUPERSTYLE where I've always done my haircut.  What made me interested of getting one of this is because It's not heavy and make easy to use. One more thing it's a  3 IN 1 purpose use it create perfect curls, movement volume and perfect straight!! of course I believe it do cause I saw the proved with my very own eyes the last time I go to SUPERSTYLE SALOON.   Then I've decided to asked my hairstylist how much does the iron cost?  he replied me this since you're one of my regular  customer I only charge you Rm400 I pun takde ambik untung sebab kawan - kawan punya harga ma".  Then I said, wah so expensive one meh tak boleh discount ke? ha ha. Eason replied me ; leng loi you punya pasal sudah discount lah kalau orang yang tak kenal memang tak akan dapat harga ni, sudah best price tau!! Opp's original ke? I asked another questions. Eason replied , mestilah original tak kan I nak jual benda local kat regular customer macam you sudah 10tahun jadi  regular customer I ha ha. Then I asked him if he could help me get one of this ceramic iron. He say he will try his best kalau tak nanti dia akan kehilangan customer regular macam I so funny my hun also laugh at him. Tapi tu lah kena tunggu call dari dia dulu bila iron tu sudah ada baru boleh beli dari dia. Last saturday mars mello pergi SUPERSTYLE macam biasa cuci rambut and buat temporary curl at the same time mello nak tanya bila iron ni akan sampai tapi dia off day la pulak iron tu dah ada cuma colleague dia tak tahu kat mana dia simpan iron tu huh! Kalau mars mello suruh colleague dia tu call hp dia macam serbasalah pulak sebab dah namanya orang off day takkan nak ganggu pulak menyibuk aje kan? HA HA.. mars mello pun balik ajelah dengan rasa yang hampa sebab kena datang kat saloon tu lagi semata - mata nak ambik iron ni penat!! penat!! penat!! lagipun mars mello duduk jauh dari summit USJ warghh tensionnya nasib baik semalam myhun ingatkan mars mello untuk ambik iron rambut ni.. !! akhirnya dapat juga mars mello pakai ceramic styler ni. Bila time rushing nak keluar dan bila masa tak cukup untuk cuci atau buat curl kat saloon mars mello  tak kisah sebab boleh buat curl sendiri kat rumah ho ho ho.... !!!

Monday, May 30, 2011

Ladybugs landed on my window curtains!

0 ✿Have something to say? ✿ link to post

It looks exactly like this and much more prettier !!

I saw a ladybug just now yip!! I don't understand It's just appear and land on the window!! I feel weird and asked myself how did it get there? But I'm kinda scared of insect's so I took the small sticks and let the ladybug crawl by itself to the sticks after that I quickly open the window and let it flew away.   

After letting it go I realize one thing... Oh no, I forgot to snap a pictures before I set it free ughhh.. Well I was so confused and I still couldn't find a clue about how it get into my bedroom window?? Strange huh? but that's the truth suddenly it just appear in my bedroom and land on the curtains!!!
Anyway, I did some research and the ladybug has different meanings, the main meaning seems to be of luck, that is, if it lands on you, it gives you good luck. Asian traditions say that ladybugs that land on you and fly away, go to your true love and whisper your name in their ear. The Irish see them as a sign of protection. If the ladybug does give good luck, Then hey! The more the merrier. So with all that said, do any of you have insects or animals that you’ve noticed surround you a lot? And do you know the symbolic meaning of it?
The Ladybug meaning:

The ladybug is a member of the beetle family. They are found in nearly all climates and latitudes. They are hemispheric in shape, have short legs and are usually bright colored with black, yellow or reddish markings. Most reproduce sexually and females lay eggs. Their life cycle requires about four weeks, so several generations are produced each summer. This ties the ladybug to the energies of renewal and regeneration. ." This links the ladybug to spiritual idealism and religious devotion.

This tiny little beetle packs a powerful message. Because the life cycle of the adult ladybug is short it teaches us how to release our worry and enjoy our life to the fullest. When it appears in our life it is telling us to "let go and let God."

An adult ladybug can consume several thousand aphids and other scale insects within a few months. Since these can be harmful to crop production farmers and growers have long considered the ladybug a good omen. Because of its diet the ladybug often has parasites and those with this medicine need to take care of their digestive system.

The ladybug is one of the few beetles that are well liked by humans. Unlike other beetles, the ladybug stirs a feeling of joy within us. Its small size denotes a delicate and loving nature. It emanates the energy of harmlessness and can show us how to stop harming ourselves.

The shell on its back serves to protect it from predators. Its wings fold against the body protecting its soft underside. Ladybugs have keen instincts and feel vibrations through their legs. This enables them to sense the energy of whatever they touch and is another form of protection. In spite of its size it appears to be fearless. A messenger of promise, the ladybug reconnects us with the joy of living. Fear does not live within joy. The need to release our fears and return to love is one of the messages it carries.  Ladybug teaches us how to restore our faith and trust in great spirit. It initiates change where it is needed the most. When ladybug appears it is asking us to get out of our own way and allow great spirit to enter.

Meow mars mello yg pandai ambik mood!!

2 ✿Have something to say? ✿ link to post
Snap this picture's just now.. Just for my kitty!!
Pandai tak meow mars mello ambik mood? ha..ha

Nikon D3000 vs. CANON EOS 1000D

8 ✿Have something to say? ✿ link to post
Lamanya tak keluarkan camera ni rindu pulak nak ambik gambar pakai camera jenis DSLR ni ha ha
oleh kerana kesibukan yang melanda diri minat untuk ambik gambar pakai camera DSLR lenyap macam tu aje and one more thing mars mello ni jenis malas nak angkat benda berat kalau mars mello snap gambar makanan yang mars mello update kat blog mars mello akan pakai camera sony DSC-T900 ke mana mars mello pergi camera tu memang "sentiasa standby dalam handbag" he he.
Tapi sejak akhir- akhir ni minat untuk photoshoot guna camera DSLR timbul kembali HA HA nak tahu tak sebab dia? Okay, mars mello bagi tahu ya. SHHHh tak nak secret - secret lagi he he setiap kali mars mello click blog chybeelila.com and review gallery beliau masa mars mello join contest yang beliau anjurkan baru - baru ni minat untuk keluarkan camera DSLR tu datang balik! LOL believe it or not? ha ha ha. But hey I'm telling the truth here there's no point to lie about it.
Tadi mars mello keluar kan camera DSLR mars mello Nikon D3000 dan CANON EOS 1000D kenapa ada dua? banyaknya.. Actually masa beli kedua camera ni mars mello baru aje belajar guna camera jenis DSLR ni, so my hun pun tak nak peningkan kepala dia takut nanti bila dah beli nikon , camera canon pulak yang best. SO, my hun pun buat keputusan untuk beli keduanya  thanks sweethearts muacks. But you know when you already try both then you start comparing which one from this two is better? to me kalau baru nak belajar ambik gambar for basic learning la katakan boleh lah pakai camera macam ni, sebab tak berat sangat lens dia pun tak lah mahal sangat sampai mencekik darah kan?. Tapi sejak akhir - akhir ni bila tengok camera cik chybee iaitu Nikon D90 mars mello rasa nak cuba pakai camera tu pulak ROFL kenapa? nak tahu sebab dia tak? The reason is after reviewing chybee's gallery I start to think that nikon give's a good quality pictures ARGGGGGhhhh..  Bila lah mars mello boleh beli nikon D90 kan? hopefully my hun can get me one HA HA HA tapi mesti dia akan tanya mars mello, camera NIKON D3000 dan CANON EOS 1000D tu nak letak kat mana? Then I pun jawap, takpe sayang kita simpan aje camera tu buat collection HA HA HA.. OMG my hun sure will kill me if i said this to him. But I want............. a new DSLR, I want NIKON D90.... ROFL!!

Sunday, May 29, 2011

The announcement : From chybeelila.com blog

6 ✿Have something to say? ✿ link to post
Remember the contest I've join from chybeelila blog's do you care enough?. Guess what the result is already announce today!
I was so excited to see it, he he I thought I didn't win ha ha but when I check my blog again for the second time I saw a comment it was from chybee she asking for my email and detail's then I was wondering and asked myself did I win anything? ROFL.

SO, I went to check her blog again and comment just to make sure about it, she replied: Haha..u did win dear! Sbb paling byk backlink. Mail me k!.

Thank you so much chybee for picking me as your most backlink :)



Most backlink:


Most of all thank's for those who did support me in DO YOU CARE ENOUGH CONTEST!!

Tuesday, May 24, 2011

Finally my blog has change to zaarahjasmin.com !!!

13 ✿Have something to say? ✿ link to post


Hello friends, readers and to all my follower
just to let you all now that my blog which is formally known
as zaarahjasmin.blogspot.com is now change to
www.zaarahjasmin.com finally! I got my own domain for this blog. =D


Yeah, blog mars mello dah ada domain sendiri baru tadi dapat conformation email
dari EMERGE system tempat yang mars mello apply domain. GOOD SERVICE AND FAST.

Monday, May 23, 2011

Yuzu Japanese food restoran - The Garden

15 ✿Have something to say? ✿ link to post

I love the atmosphere of this place and the main reason why I ask my hun to had dinner with me here is because I love Japanese food very much then I bet in my mind this is the perfect place for me!!
The bar view very relaxing all you can see from this spot is a bamboo.
This is for me and my hun drooling!!
Tempura set all in one there's rice and cawan mushi and everything awhhh!
Adageshi Taufu my favorite I love to eat this while it's still hot.
Small prawn's he he I forgot it's name but it taste really good.
Lastly we both share this dessert it's a fruits with ice cream toppings.

Check out this place sometime!! =D

Sunday, May 22, 2011

Movie- Thor

8 ✿Have something to say? ✿ link to post

I think this was the most crazy weekend I have ever why? cause me and my hun did the most crazy thing again is watching movie back to back and this time we watch three movies at the same time? crazy huh? yeah first we watch thor, and then insidous and the last movie we've both watch is fast and the furious!! Damn all this three movies really rock my weeked ROFL.



Synopsis: The powerful but arrogant warrior Thor is cast out of the fantastic realm of Asgard and sent to live amongst humans on Earth, where he soon becomes one of their finest defenders.


Here's come thor the god of the thunder I rate this movies 10/10
cause I love the romantic scene of this story he he.

Saturday, May 21, 2011

Movie - Fast and the furious : FAST FIVE

0 ✿Have something to say? ✿ link to post
Me and my hun watch this movie yesterday it takes at  least 3 hours sitting in the cinema just to watch this story lol even my backbone also pain you know? ROFL 

(lamanya kitorang duduk kat dalam panggung wayang tu semata-mata nak tengok cerita ni haha).
The Rock, his role in this movie make the story more interesting there lots of guns shooting fighting I always love the rock since ever.
The group - let's do this job man!!!

Overall I rate this movie 10/10 never ever missed watching this!!

Movie - Insidous

4 ✿Have something to say? ✿ link to post
If you're thinking of watching a horror movie i'll recommended you to watch this story.  Trust me you will enjoy watching this movies huh, what made me say that? cause it's almost make me scream inside the cinema ha ha ha scary LOL . 


this scene is when the devil came to smash dalton room and throw dalton into the floor


devil that keep's dalton spirits as prisoner while he was asleep
ghost that haunts dalton father a scary lady wearing a dark gown

my rate for this movie is 10/10!!

Homemade - Macaroni salad

8 ✿Have something to say? ✿ link to post

My favorite Macaroni salad I love this so, so, so much....
     ** Ingredients**
  1. Macaroni pasta
  2.  Fruit coctail
  3.  F&N Sweet Milk
  4. Nestle cream
  5. Mayonaise
     ** How to made this**

It's so easy first of all you have to cook the macaroni pasta in a hot boiled water  add little oil and salt on it, just a little only okay? and then wait at least for 15minutes.

When it is finally cooked pour out the water and then put your macaroni on a clean empty tupperware okay? now you can add the following ingredients like mayonaise, fruit cocktail (remember only the fruits ya, don't add the juice) and then add the rest of the ingredients and don't forget to add milk depends on how sweet you want it to be if you like sweet add more milk if not just as nice then.  It's done!!! lastly put your macaroni salad on the refrigerator.

   
    Recommended: Eat it when it's cold it's delicious!!  Good Luck =D

Tuesday, May 17, 2011

The ZON JOHOR

3 ✿Have something to say? ✿ link to post
On the way to the zon and buy chocolates yay!!
So many chocolates and lollipops awhhh..

choc's yang mars mello beli he he ingat nak tambah lagi tapi mars mello rasa no need to buy so many chocolates nanti beli banyak pun kalau tak makan membazir aje kan? =P 

Restoran selasih johor

5 ✿Have something to say? ✿ link to post
Hari tu kitorang jalan - jalan pergi johor stay kat hotel puteri pan pacific satu malam sebab the next day tu mars mello nak pergi the zone beli coklat banyak - banyak he he diorang kata murah so mars mello pun pergi leee.. Before that mars mello nak share lokasi tempat makan yang best kat johor lokasi restoran ni betul - betul sebelah hotel puteri pan pacific jalan kaki tak sempai lima minit dah boleh sampai kat tempat makan ni best kan? sebab tak payah drive kereta lagi. =D 
Bergayaan mama lynn pun nak posing juga he he..
My lil sis cute or not? =D


My second sis showing the menu tapi nak order apa mesti dia akan tanya mars mello dulu nak makan apa ya? geram betul mars mello sebab asyik kena order untuk dia aje LOL

me and myhun order nasi goreng selasih the best fried rice ever!! sedap giler nasb baik tak gila terus lepas makan nasi goreng ni!! HAHAHA..
pucuk paku santan mars mello suka makan sayur pucuk paku tapi yang ada santan rasanya ni kali yang kelima LOL
Last sekali mars mello order dessert ni they called it "candil" pelik kan nama dessert ni?
mula - mula myhun tak nak makan sebab dia ingat tak sedap, tapi lepas dia try sekali aje dia nak lagi@!!!! what? sedap sangat ke? kalau tak kenapa dia nak lagi kan? ROFL nasib baik lah masa tu tengah kejar masa nak pergi singapore pulak kalau tak tentu myhun order lagi!!

Dress for my kitty cat!!

19 ✿Have something to say? ✿ link to post

I bought kitty a dress and pair of shoes how is it? ha ha ha mengalahkan budak - budak kan meow mars mello ni? nanti kalau mello pergi PET SAVE lagi mello nak belikan kitty toys baru yeahhh..
My cute meow wearing her new dress LOL pandai betul posing dalam kotak kasut lagi tu!! ha ha

Restoran Paranakan One Utama

0 ✿Have something to say? ✿ link to post

Rawrrrrrr...!! It's been so long since I've last updated my blog, I gezz It's been a week huh? or more than that? well you must've wondering where I have been missing for the past few days I leave my blog unattended. I was sick yeah..fever, headache and yada yada all seem's to attack me again and thanked god today I'm feeling much better. 

OH, ya rasanya dah lama tak update pasal makan kan? he he he alright hari ni mars mello nak share lokasi tempat makan yang mars mello selalu pergi restoran ni teletak kat one utama damansara level 2, restoran paranakan kat sini banyak makanan yang best-best kalau tak percaya you all cuba lah makan kat restoran ni, guarantee korang akan datang lagi!!

Some list of menu that I will asked from the waiter whenever i come to this place
Fish cake and ladies finger my sis love this sooo much!!

Beef fried rice for my lil sis erica he he he

Asam pedas fish and Prawns omelette's egg I love this!!
Kerabu chicken feet nyummy!!

And not to foget the shezuan soup!! it's mama lynn favorite wanna know a secret?
she can finish the whole bowl alone ROFL

Monday, May 16, 2011

Sweet dreams Zzzzz...

2 ✿Have something to say? ✿ link to post

 Sweetdream may you have a beautiful dreams..!!

It's time to sleep huh..I gezz will start updating blog tomorrow
yeah, and because I dont feel lazy to update blog anymore I'm back!!

I was sick for the past few day's sick seasons DUH.. =D

Monday, May 9, 2011

Contest: Do you care enough?

10 ✿Have something to say? ✿ link to post

First of all I wanna say thank you very much for Inviting me to join your contest weeks ago but due to I was so buzzy like a bee and I didn't have a time to online and because of  that I wasn't be able to  review your picture gallery but for now I'm in ya? I already have my picked that I can give a comment (maklumlah mello baru balik dari melawat rumah chybee he he).

Back to your banner questions : Do you care enough?

Here's is my answer : Yes I am and I do care enough to join this contest for I'm very much interested in your photography and your pictures cause you have a skills and also creative and you don't depend 100% on PS editing to make the pictures look good.

I love the originality of your photo shoots cause you're not faking it I also admire some of your ideas of directing your own imaginative theme concept making the photo look more unique and a rare type of photo. But that doesn't mean I dislike edited picture I do like them too!! specially those photo that show some ARTS and tell a thousand emotions although it's only a picture.

Here's my picked..

At the end of road; There is a shiny day :)

Landscape portraits: That speak a thousand's emotions 

It's kinda express the feelings of someone who is living all alone far far far away from home

This is it chybee,  he he I already picked this two pictures takpe kan?


For those who would like to join this contest search this blog www.chybeelila.com the last day of this contest is on 26 MAY so hurry up! else you will missed the chances to participate.

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day