Tuesday, May 17, 2011

Dress for my kitty cat!!


I bought kitty a dress and pair of shoes how is it? ha ha ha mengalahkan budak - budak kan meow mars mello ni? nanti kalau mello pergi PET SAVE lagi mello nak belikan kitty toys baru yeahhh..
My cute meow wearing her new dress LOL pandai betul posing dalam kotak kasut lagi tu!! ha ha

19 ✿Have something to say? ✿:

Rose Johari said...

Yay! Macam dah dress baby rose tgk...hehehe...tapi comellah meow mello tuh...cantik bulu dia...& pandai amek mood utk posing pula tuh...hihihi~,~

Mars Mell-o said...

rose: yup, memang pandai pun ambik mood hahaha macam - macam posing dia buat nanti mello update pic he he he..happynya dia dapat baju baru tu hadiah bday dia.. mello ingat nanti nak belikan dia toys baru so dia tak boring rofl..

Rose Johari said...

klu mcm tuh meow mello dah boleh jadi model tau...hehehe...pernah tak dia (dia? mcm org dah pula..hahaha)join2 mana contest? hehehe...alamak, tak lama lagi meow mello nk dpt toys baru...mesti dia happy nanti kan? :D

Mars Mell-o said...

rose: yup meow mello ni macam org dah hahaha pergi shopping pun dia nak ikut mello tau, mello kena dukung dia...macam baby haha dia pakai baju yg ada topi tu orang ingat budak , rupanya meowwwww!!!

ada juga orang tanya kucing mello msk pertandingan ke? sebab dia pakai baju dress yg ada bling bling tu hahaha funny you know but i love kitty so much she's so smart !!

Mars Mell-o said...

rose: nanti kalau ada contest untuk kucing bagi tahu mello, hahaha mello nak bagi kitty masuk contest biar dia bergayaan sikit..

Rose Johari said...

Haaa? pakai topi juga? x dpt rose nk imagine!!! mesti cute kan? mst nmpk mcm real baby...hahaha...biasanya rose nmpk org bw doggie jer time shopping...now kitty? comel comel comel...

Tak payah masuk contest pon rasanya meow mello mmg dah bergaya pon! Menang tanpa bertanding gitu! hehehe :D

mars mell-o said...

Rose: really? awwhhh thanks for that compliments nanti mello bagi tahu kitty ya hahaha..mello tak pernah lagi nampak kat mall org bawa meow jalan hehe.. masa mello bawa kitty shopping semua org tgk dia hahaha

Rose Johari said...

Org bukan saja tgk kitty mello tuh...tapi diorang tgk tuan kitty juga dlm masa yg sama...hehehe =)

~ Byknya entry baru...ni kes balas dendem erk?hihihi (^,-) ~

Mars Mell-o said...

rose: ada banyak entry yg tak post sebenarnya, dah lama nak post tapi tak jadi..mello tak sihat hun mello marah la, asyik online aje tak sihat pun online =D now nak pergi klinik lagi mello selsema n demam balik rofl kelakar asyik sakit aje

Mars Mell-o said...

rose: yup memang macam kes balas dendam tak dapat update blog dah dekat seminggu lebih =D

Rose Johari said...

Eh, klu x sihat x pyhlah online...hehehe...mmg patutlah klu hun mello tuh marah...hihihi...=)

Mars Mell-o said...

rose: Im back but fever again hahaha ntah la lately asyik sakit aje badan dah manja sangat..

Rose Johari said...

hurm...kesiannya mello..asyik sakit je...hehehe

Mars Mell-o said...

rose:mmg betul haha smlm struggling to get some slept nose stucked!!! huhu

Rose Johari said...

kena kurangkan online mungkin, hihihi

mars mell-o said...

rose: hahahaha iya kot nanti mello nak update lagi lah entry yg tak update sebelum mello pergi johor lagi..hehe

Rose Johari said...

bestnya mello jalan2...hehehe

Mars Mell-o said...

rose: hehe jom jalan jalan hahaha..rose lagi best uncle nuffy tu selalu bagi B.E =P

Rose Johari said...

Opps B.E? hehehe...best juga lah....hahaha :)

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day