Tuesday, May 17, 2011

Restoran selasih johor

Hari tu kitorang jalan - jalan pergi johor stay kat hotel puteri pan pacific satu malam sebab the next day tu mars mello nak pergi the zone beli coklat banyak - banyak he he diorang kata murah so mars mello pun pergi leee.. Before that mars mello nak share lokasi tempat makan yang best kat johor lokasi restoran ni betul - betul sebelah hotel puteri pan pacific jalan kaki tak sempai lima minit dah boleh sampai kat tempat makan ni best kan? sebab tak payah drive kereta lagi. =D 
Bergayaan mama lynn pun nak posing juga he he..
My lil sis cute or not? =D


My second sis showing the menu tapi nak order apa mesti dia akan tanya mars mello dulu nak makan apa ya? geram betul mars mello sebab asyik kena order untuk dia aje LOL

me and myhun order nasi goreng selasih the best fried rice ever!! sedap giler nasb baik tak gila terus lepas makan nasi goreng ni!! HAHAHA..
pucuk paku santan mars mello suka makan sayur pucuk paku tapi yang ada santan rasanya ni kali yang kelima LOL
Last sekali mars mello order dessert ni they called it "candil" pelik kan nama dessert ni?
mula - mula myhun tak nak makan sebab dia ingat tak sedap, tapi lepas dia try sekali aje dia nak lagi@!!!! what? sedap sangat ke? kalau tak kenapa dia nak lagi kan? ROFL nasib baik lah masa tu tengah kejar masa nak pergi singapore pulak kalau tak tentu myhun order lagi!!

5 ✿Have something to say? ✿:

Azlan Hasan said...

wah..cam sedap jer..da laa ngah rasa kebulur nie..hehehe..

Regards,
-Strider-

T'nie on the Blog said...

lar...dh dekat sgt ngan umah i..anyway thanks for the mother's day wish :)

Small Kucing said...

ooo...u went johor ah....no wonder didnt see u online

Mars Mell-o said...

tnie: dekat aje ke? wow hehe nanti mello nak g johor lagi =D

Mars Mell-o said...

small kucing: yup i was at johor thats why i didnt blog =D

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day