Tuesday, May 31, 2011

LACIO STYLER SERIES

 I bought this from my friend if you're interested of buying you can email me.. :)


I fall inlove with this hair iron ever- since I saw my hairstylist use this styler to one of his customer at the SUPERSTYLE where I've always done my haircut.  What made me interested of getting one of this is because It's not heavy and make easy to use. One more thing it's a  3 IN 1 purpose use it create perfect curls, movement volume and perfect straight!! of course I believe it do cause I saw the proved with my very own eyes the last time I go to SUPERSTYLE SALOON.   Then I've decided to asked my hairstylist how much does the iron cost?  he replied me this since you're one of my regular  customer I only charge you Rm400 I pun takde ambik untung sebab kawan - kawan punya harga ma".  Then I said, wah so expensive one meh tak boleh discount ke? ha ha. Eason replied me ; leng loi you punya pasal sudah discount lah kalau orang yang tak kenal memang tak akan dapat harga ni, sudah best price tau!! Opp's original ke? I asked another questions. Eason replied , mestilah original tak kan I nak jual benda local kat regular customer macam you sudah 10tahun jadi  regular customer I ha ha. Then I asked him if he could help me get one of this ceramic iron. He say he will try his best kalau tak nanti dia akan kehilangan customer regular macam I so funny my hun also laugh at him. Tapi tu lah kena tunggu call dari dia dulu bila iron tu sudah ada baru boleh beli dari dia. Last saturday mars mello pergi SUPERSTYLE macam biasa cuci rambut and buat temporary curl at the same time mello nak tanya bila iron ni akan sampai tapi dia off day la pulak iron tu dah ada cuma colleague dia tak tahu kat mana dia simpan iron tu huh! Kalau mars mello suruh colleague dia tu call hp dia macam serbasalah pulak sebab dah namanya orang off day takkan nak ganggu pulak menyibuk aje kan? HA HA.. mars mello pun balik ajelah dengan rasa yang hampa sebab kena datang kat saloon tu lagi semata - mata nak ambik iron ni penat!! penat!! penat!! lagipun mars mello duduk jauh dari summit USJ warghh tensionnya nasib baik semalam myhun ingatkan mars mello untuk ambik iron rambut ni.. !! akhirnya dapat juga mars mello pakai ceramic styler ni. Bila time rushing nak keluar dan bila masa tak cukup untuk cuci atau buat curl kat saloon mars mello  tak kisah sebab boleh buat curl sendiri kat rumah ho ho ho.... !!!

7 ✿Have something to say? ✿:

SUE AMIERA said...

da leh bgayaan dgn iron br r..pasni iron di rumah jak la xya pi salon ....hihihi

strategicintelligence said...

yeeahhhh nanti tak payahlah abg g salon lagi....lepas ni bolelah syg kasi lurus rambut abg ala2 punk...... heheheheheh.....

SUE AMIERA said...

hihihihi............ok gak tu...msti lain muka abgmu mell lau rmbtnya lurus...

Mars Mell-o said...

hun: boleh iron rambut honey i sekali =P

Mars Mell-o said...

mira: macam la mira tak pernah nampak hun i rambut lurus hahaha smlm baru mell luruskan pakai iron tu

strategicintelligence said...

sayang klu mira tgk style rambut abg masa kit g tgk konsert justin biber mesti mira terngaga punya

Mars Mell-o said...

hun: mira akan terkujut tgk hahaha phewiit

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day