Tuesday, May 24, 2011

Finally my blog has change to zaarahjasmin.com !!!



Hello friends, readers and to all my follower
just to let you all now that my blog which is formally known
as zaarahjasmin.blogspot.com is now change to
www.zaarahjasmin.com finally! I got my own domain for this blog. =D


Yeah, blog mars mello dah ada domain sendiri baru tadi dapat conformation email
dari EMERGE system tempat yang mars mello apply domain. GOOD SERVICE AND FAST.

13 ✿Have something to say? ✿:

Rose Johari said...

Yes! Finally!!! Finally mello ada domain sendiri hehehe (^__^) Hosting sendiri ke?

Mars Mell-o said...

rose: domain aje yg mello tukar hehe lain kali baru pakai hosting sendiri =D nak cuba WP punya hosting madam rose..

strategicintelligence said...

sayang abg happy sbb now sayang dah ada domain sendiri

Rose Johari said...

Owh, rose saje je tanya sama ada mello guna hosting sendiri atau blogspot cez klu tuto tukar icon tuh utk wp mmg rose x pndai..hehe...utk blogspot rose tau..hehe..

Rose dh buat tuto utk mello tukar icon tuh... =)
http://rosejohari.com/2011/05/tukar-favicon-blog/

Mars Mell-o said...

thanks for the tuto rose ..sorry for the late reply mello baru aje dapat online smlm busy huhu..nanti mello cuba tuto ni ya thanks again !!! =)

Mars Mell-o said...

hun: thanks to you too sbb bawa i pergi emerge tu hehehe happy nya

Rose Johari said...

Lajunya mello tukar...hehehe...cool!

Mars Mell-o said...

rose: aha mello pilih icon tu dulu hahaha malam ni mello nak search lagi icon - icon lain banyak giler icon kat sana hahaha hari hari boleh tukur kalau rajin hehe thanks rose

Rose Johari said...

byk kan? hehehe...mmg comel-comel icon kat sana tuh...hihihi... rajinnya mello nk tukar hari-hari... :D

~gud nite mello...sweet dreams too...ZzzzZ..~

mars mell-o said...

rose: mello nak tidur now penat satu hari berjalan hehe nite rose..

SUE AMIERA said...

happy r leh loncat2.....hihihihi.....

Mars Mell-o said...

sue amaira: mesti lah happy yayy!!!

decks said...

i tink i noe u laa.... :)

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day