Sunday, May 1, 2011

I think..I think..I think



(how was my new hairstyle? ha ha ha peace yo!!)


Guess what?  I'm gonna get my own domain for this blog soon!! he..he I don't want to lose my blog LOL, I heard that google is gonna terminate those blog which is registered using other email.

I'm actually lazy to create another gmail account so I decided to get my blogspot transfer to my own domain this coming week's yay!! I'm so happy thank's in advance sweetheart =P

17 ✿Have something to say? ✿:

strategicintelligence said...

lepas aje abg balik dari meeting kat jakarta on 05th May 2011 domin zaarahjasmin.com akan mula aktif untuk sayang.....syg be good tau abg love you so much tanpa sayang dalam hidup abg tak bererti lagi hidup abg ni

akmalhilmi said...

gune hosting wp skali :)
baru cool :)

Rose Johari said...

Wo...bestnya lepas ni pakai domain sendiri!hehe :)

mars mell-o said...

Rose johari: hehe i memang dah ada domain and website tapi i dah lama tak ambik port website tu, domain tu, haha.. i nak buat domain baru untuk blog ni, yg tu i nak terminate kan.. =D

mars mell-o said...

hun: can t wait !!! hehehe so excited to have my own domain for this blog :D

Rose Johari said...

owh...ai, mmg dah ada? nape x guna b4 ni? syg tau...hehehe =)

mars mell-o said...

domain tu dah ada website, lagipun..i nak pakai sama name untuk blog ni hehe.. i dah privatekan website tu sebab nak terminate dah domain tu haha..


rose boleh tengok sini www.maliesya.com =P u akan nampak gambar contractor tengah buat kerja rofl,

Rose Johari said...

owh...mcm tuh. lah gmbr contractor pula..x nk tgklah..hahahaha ;p

mars mell-o said...

rose johari: kan dah nak terminate hehe sbb tu mello buat macam tu..

aliana azman said...

wahh best betol sis :D haha

p/s : lawaaaa rambuttt :)

Small Kucing said...

Huh..tak paham...means cannot use any other apart from Gmail to register at blogspot?

little cart00n said...

nice hair u have sista! :)

Mars Mell-o said...

thank you cutie =D

Mars Mell-o said...

small kucing: me also dont know why cant use other email, hehe really headache now..

got to do this and that just to maintain the blog active.

Ashraf said...

dah follow :D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

T'nie on the Blog said...

i pun buat fringe gak n my hubby love it :)

Mars Mell-o said...

tnie: really? post your pic nak tengok.. mesti look sweeeeet =D

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day