Thursday, April 28, 2011

Jiran sebelah mars mello yang suka teddy bear siapa ya?







Header for you rose johari hope you like it!!!






You can replace your header to this if you like it, grab it!!
Kalau tak sesuai dengan size blog rose boleh resize dulu width 920x300
or up to rose nak buat macam mana kat teddy bear header ni.. =P


12 ✿Have something to say? ✿:

aliana azman said...

eiiii , comel nye teddy tuuuuuu :)

mars mell-o said...

really? thanks yana =D

Azlan Hasan said...

sape yang buat header nie??chantek!!!

Regards,
-Strider-

Rose Johari said...

OMG! Header ni utk rose ke? serius? hehehe... comel! comel lah header teddy bear tuh...hehe... mello buat sendiri ke ni? Thanx mello... rose amek k? hehehe =)

mars mell-o said...

Rose Johari: yup mello buat sendiri , oleh kerana rose suka bertweeet mello dah buat tempat tweet yg nampak kat header tu, nnt rose cari tuto yg ajar nak letak tweet kat header blog rose =P .

Rose Johari said...

oh really? hihihi..ok2...thanx!

mars mell-o said...

rose johari: your welcome rose hehehe

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

mars mell-o said...

thanks for viewing my blog.. already visit n follow u =)

little cart00n said...

comelnya!! :)

iemah said...

cutenya..

mars mell-o said...

thanks hehe all..

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day