Friday, April 15, 2011

Attention - Hadiah dah post dah yay!!!

Nak tahu tak hadiah pemenang contest 
"A stranger in A stranger land" mars mello dah post dah awhhh!!! ..


Tak percaya ke..???


Ini dia buktinya...


                              
believe me now??? ho..ho..ho sorry i sengaja hitamkan address tu just for safety reasons.. 

Nanti kalau y'all dah dapat jangan lupa bagi tahu mars mello ya..

Kenapa kena bagi tahu lagi?? sebabnya mars mello nak pastikan yang hadiah tu sampai kepada winners one more thing is mars mello tak nak nanti orang kata mars mello ni tipu aje nak bagi hadiah tapi tak bagi pun oppp's i dont mean any offend ya, hahahaha.. Akan datang nanti mars mello rasa nak buat contest lagi dan kali ni hadiah dia lagi gempak dari Ipod. SO, kepada yang pernah join contest a stranger in a stranger land see you all in the next contest ya?? jangan malu - malu nak join tau!!

To; hartini and syakimah hope you girl's love it!! =D


9 ✿Have something to say? ✿:

ardinihumaira said...

wahh tahniah kepada pemenang!

mars mell-o said...

ardinihumaira: hehe thanks for dropping by =D

eugene said...

Ok, ok, next time i will sure join,see got rezeki or not kan?

thank you in advance first

Zyash said...

iPod warne pink..sangat cantik....

mars mell-o said...

really? thank's..y'all

iemah said...

tq mars mello...lupa nk check...hehehe...
nnti klu dh check iemah bgtau kt mars mello ye...

mars mell-o said...

iemah: it's ok hehe when u got it let me know ya

iemah said...

dah terima hadiah...

sry, lambat bgtau sbb itenet low...

tq

mars mell-o said...

iemah: it's ok glad like it was actually guessing that u probably like blue :P

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day