Tuesday, May 31, 2011

Let's peek what's inside this..

what do you think is inside this bag?


anyone could guess....

:
:
:
:
:
:
:
:

let's peek what's inside this bag


Looks like it's full of cosmetics!!  ha ha
Actually bag make up ni mars mello dah lama ada tapi sekali pun tak pernah guna bag ni untuk letak alat - alat make up nie, mars mello parking macam gitu aje kat tepi wardrobe. Semalam tidur lambat tengok tutorial cara pengunaan dan tehcnique yang betul untuk alat solek ni he he.. Terkejut juga mars mello bila tengok balik bag maked-up ni dah nak penuh wow!!! tak lama lagi boleh jadi makeup artist untuk diri sendiri LOL.   What brand do I use to change my look ? I love MAC , beside that I also love bobbi brown, the foundation is cool and the eye based. For the eyeshadow I think mostly I will go for MAC the same goes with the blusher and eyeliner and etc too many to mentions here LOL boleh kata dalam bag makeup ni yang paling banyak mars mello beli jenama dari MAC suka sangat brand ni sampai bila - bila =D

                                                                               

10 ✿Have something to say? ✿:

Rose Johari said...

Wow! Kalah bag makeup artist yuu...hehehe...cantikk design bag tuh...hitam + merah nmpk elegent!!! Smart! www.zaarahjasmin.com tuh watermark ke memang real ada kat bag makeup mello? Nice! =,=

Mars Mell-o said...

rose: mello mmg suka red black he he actually myhun yg beli kan untuk mello dia juga yg pilih kan warna tu.. :D makeup artist untuk diri sendiri aje haha

SUE AMIERA said...

wow!!!!!!!!!............mmg kalah makeup artis....makeup byk tul..

Mars Mell-o said...

mira: boleh make up mira sekali jadi awek japan macam dulu ahahaha lepas tu ambik gambar

strategicintelligence said...

syg turn abg bila pulak..

Mars Mell-o said...

hun: funny u.. u also nak make up ke =P

SUE AMIERA said...

awek jupun...huhuhu....nak...nak..nak,,,

Mars Mell-o said...

mira: bergayaan hahaha dulu u juga yg nak sangat pakai kimono! :P

Chybee said...

wah...banyaknya collection! chybee punya xsmpi satu drawer. hehe

Mars Mell-o said...

chybee: he he.. mello suka beli spare actually sbb kalau beli satu nnt habis kn beli lagi, he he..

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day