Tuesday, May 17, 2011

The ZON JOHOR

On the way to the zon and buy chocolates yay!!
So many chocolates and lollipops awhhh..

choc's yang mars mello beli he he ingat nak tambah lagi tapi mars mello rasa no need to buy so many chocolates nanti beli banyak pun kalau tak makan membazir aje kan? =P 

3 ✿Have something to say? ✿:

Azlan Hasan said...

nie tempat duty free kat johor tu ek???

Regards,
-Strider-

Rose Johari said...

Samalah...klu kat Sabah ni...tmpt best nak beli chocolates pergi Labuan je. Huh sana murah giler! Tapi rose tertarik sgt dgn keroppi tuh!!! Oh keroppi..comelnya! hahaha... =)

Mars Mell-o said...

rose: actually ada yg mello tak ambik pic sbb dia cair hahahaha mello masuk dalam refrigerator terus.

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day