Thursday, June 2, 2011

Peace yo!!!


How do I look in curly hair? he he he =P asyik kitty je yang ambik mood now tuan dia punya turn pulak ha ha ha peace yo!!

But anyway my weird behavior come back again,  perangai pelik yang mars mello maksudkan tu ialah; entah kenapa setiap bulan june perangai pelik tu akan datang. Now dah masuk bulan june kan? perangai pelik mars mello tu dah mula dah LOL, apa yang pelik sangat? nak mars mello bagi tahu tak? Ok, mars mello bagi tahu ya..


Seminggu sebelum tarikh lahir mars mello tiba kalau boleh mars mello tak nak keluar dari rumah entah kenapa ha ha ha pelik tak? pelik tak? mars mello sendiri pun tak faham LOL. My hun pun rasa hairan juga dengan perangai mars mello ni sampai dia pun risau juga tengok mars mello macam tu. Kalau dia tak paksa mars mello keluar seminggu mars mello akan stay kat rumah aje!! ROFL!! But ever since we've been together he help me get through with my weird behaviour. Huh, beberapa hari lagi nanti birthday mars mello Ooo.. Semakin lama umur dah semakin meningkat cepatnya masa berlalu  kan? 


Thanks sweetheart for everything I heart you always.. =D

                                                            

12 ✿Have something to say? ✿:

strategicintelligence said...

sayang kan kita dah plan nak pergi honeymoon sambut birthday sayang kat.........(opss Rahsia tak bole bagi tahu takut nanti ada org sekodeng ) selama 5 hari 4 malam abg nak sayang always happy bersama dgn abg mcm hari2 yg lalu.....love you so much muuaahhhhh

Rose Johari said...

Nice hair! =,= hehehe...ni rasmi iron baru ke? comelnyee..(upinipin) Owh...birthday mello bulan June erk... Peliknyaa...1 minggu tak keluar rumah? time birthday sendiri pula tuh...kenapa mcm tuh..patutnya mello keluar and celebrate...hehehe

Mars Mell-o said...

hun: tadi kata secret? hahaha kenap tulis sini? tgk ? bukan secret lagi lah ni....boleh tnya sikit pasal secret tu tak? kat mana hun nak bawa i nanti? hehehe so excited hohoho hugs ya !

Mars Mell-o said...

rose: nice ke? haha..thanks..yup rasmi iron baru he he he..

btw pelik kan seminggu tak nak keluar? mello sendiri pun tak tahu kenapa hahaha perangai pelik ni start sejak umur 15thn dulu.. setiap bulan june macam ni lah mello, tak nak keluar.. selain dari mello , ada org yg punya perangai pelik macam ni tak?

hahaha mello rasa mello seorang aje kot!

Rose Johari said...

15thn? Hurm...pelik mmg pelik...hehehe...rasanya susah nk jumpa perangai pelik mcm mello ni hehehe... one in a million...

Mars Mell-o said...

rose: oh really? tapi now rose dah jumpa satu iatu mars mello ROFL

Rose Johari said...

tuh lah...hehehe...ni kena buat announcement ni biar semua org tahu...hihihi...gurau je =)

Mars Mell-o said...

rose: hahaha announcement sudah pun di buat kat entry ni hahaha..adoi.. mesti org akan kata mello pelik! rose pun dah mula rasa mello ni pelik selepas baca entry ni rofl

Rose Johari said...

itu mello announce dkt sini jer...ni rose nak buat announcement besar besaran biar lagi ramai tahu...hehehe... pelik jugalah...mmg pelik...hihi

Mars Mell-o said...

rose: hahahaha.. oooo rose, semua orang akan rasa pelik lepas ni..OMG!!

Rose Johari said...

Ok lah tuh...pelik itu unik tau dan unik itu best!!!...bukan semua org ada...kan3x? =)

Mars Mell-o said...

rose: aha' gotta be thankful for the pelik behavior i have hahaha.. OMG im one in a million..

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day