Sunday, June 12, 2011

Happy 25th birthday to me!!

From morning until night ,

may your birthday will be bright

and nicer than ever before.

And as years come and go

may your happiness grow

and your dreams be fulfilled even more.

Happy 25th birthday to me Dear, god lighten up my life please..


                                     

17 ✿Have something to say? ✿:

Rose Johari said...

Mello!!! Happy Birthday girl!!! May ALLAH bless you with luv & care. Enjoy every moment, every day of ur life. Happy Birthday... (^_^) (rose copy paste comment kat post bawah tadi...hehehe)

Rose Johari said...

Celebrate kat mana nnt? hehehe =p

Mars Mell-o said...

rose: nanti mello upload gambar ehehe,, just at KL only bday terkena pada time (busy)and ada hal yang penting kena buat pada hari yang sama :D


anyhow thanks so much for the birthday wishes!!

Rose Johari said...

owh ya ke...hehehe...ok2..nnt jgn lupa upload... x tgk finale AF mlm?

Mars Mell-o said...

rose: rasanya tak kort mesti ramai org tgk sebab masuk free :D hehehe..rose tgk AF tak malam ni?

nanti mello upload pics untuk rose ya :D

Rose Johari said...

owh...tiket free ke? eeee....bestnya... Mestilah tgk...tapi tgk kat tv je...hehehe...

Mars Mell-o said...

rose: tak tahu ke pasal masuk percuma tu? hehehe kat astro mello dapat tau masa tgk kenangan AFnil semalam.. hari tu mello pergi kat AON complex tu..ramainya org tgk AF kat rumah kaca tu hehe mello pergi sana beli grocery things :P

Rose Johari said...

owh mcm tuh. rose x tahu hehehe cez smlm tak tgk kenangan Afnil tapi tgk bola hehehe... tentu ramai mlm ni kan? bestnya mello pergi rumah kaca tuh... nmpk azri tak? hihihi

mars mell-o said...

rose: kalau nak mello post gambar diorang kat blog ni hahaha..


nampak diorang semua..nanti mello post pic diroang ya..:D

Rose Johari said...

nak nak nak... (style ipin) hehehe..bestnya...

mars mell-o said...

rose: okay nanti mello upload kat sini..pics AF kat rumah kaca for rose ya..

mello besarkan pic azri :P untuk rose.

aliana azman said...

heppy befday sis commel :)

Mars Mell-o said...

aliana azman: thanks for the wishes cutie !! :D

Kendra Bing said...

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

oktant said...

Happy birthday Mello. :D

Mars Mell-o said...

thank u :) for the wishes ya'll

ken said...

happy belated birthday :)

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day