Wednesday, June 15, 2011

kitty cat stole money

Believe it or not?


Ada kucing yang pandai curi duit?


korang percaya tak?




Betul ke tak betul ni? tengok la video atas ni..

Witness: Hello police stations? I'm calling from MARS and I would like to report a robbery  that happen last nights!! ^*&((&*%&&^^#$

Police: I'm sorry I can't accept this report I dont speaka' cat language *^**&$&#^@$

Just for laugh chill!! HAHAHAHAHA..*winks*

Pandai tak meow mars mello? ROFL
                                                                     

                                                                       

11 ✿Have something to say? ✿:

♥Aien Najwa♥ said...

Suda follow anda..270..:)

Mars Mell-o said...

♥Aien Najwa♥: thanks follow blog ni..:D

strategicintelligence said...

hehehe next time klu duit abg hilang abg tahulah mana nak cari

Mars Mell-o said...

hun: hahahaha..siapa lagi kalau bukan kuchi :P

hamzah ian said...

kucing kucing

Rose Johari said...

comelnyaaaaa...........

ala, kenapa meow mello tuh curi yg lima hinggit je...hehehe... pandailah meow mello ni... suka sgt tgk video tuh...hehehe =)

~pencuri...pencuri...pencuri...

Mars Mell-o said...

rose: yup dia nak 5 rinngit yg satu ringgit tak nak hahaha kelakar kan video ni.. :D macam pencurian yg dirancang rofl

Rose Johari said...

dia nak buat shopping kot dgn duit tuh...hehehe... a'a..pencurian yg dirancang...biasa org yg mcuri...tapi ni kucing pula...hahahaha lucu!

Mars Mell-o said...

rose: lepas ni apa ntah lagi yg dia nak curi.. hari tu dia bwak lari "bra" my sis.. rofl dia nak pakai kot.


dia tak nak curi duit rm1 warna hijau punya dia suka, lepas ni rm50 pula yg dia nak curi.. kena simpan duit kat tempat yg safe ni..sbb meow mello pandai curi duit :D

Rose Johari said...

ha? serious? amboi...dahsyatnya...hehehe... tapi apa2 pon meow mello comel & pandai...

habislah klu dia dah start curi yg rm50 pula...hehehe...ni kena masuk kes juvana TV3 ni...hehehe

Mars Mell-o said...

rose : meow yg pandai curi duit, nnt kalau mello tak cukup duit, meow mello mesti cari duit untuk mello kan? rofl just joking rose :P

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day