Thursday, August 18, 2011

Wifi Ohhhhhh wi-fi


OH, it's a boredom day!!! yip, a boredom day!!!  yesterday the whole day got not WI-FI  I try to online but  I can't. Ingatkan cable wifi tu ada problem ke apa, penat mello belek cable unifi tu sampai berjam-jam tapi wifi still tak boleh nak online grrrrrr tak suka betul, benda ni lah yang mello paling tak suka sekali bila wifi takde LOL.

SO, i call myhun and asked him about it kenapa unifi tak boleh pakai?? laptop yang dell tu pun sama on dari tadi takde connection bill belum clear ke sayang? myhun pun jawap mello balik sayang bill dah settle dah semua maybe sebab unifi ada technical problem kot kat area tu he he he lepas tu gelakan mello.

Iyalah, dia dah tahu benda apa yang mello tak suka, tak ada astro tak kisah sangat sebab mello ni jenis yang jarang tengok TV ha ha ha memang tak pernah lah tengok TV asyik berkepit dengan macbook aje dan bila wifi takde mesti mello mengamuk gile grrrrr. Semalam banyak sangat idea nak posting entry yang dah lama parking kat folder ni, now wifi baru boleh pakai bila idea-idea semua dah terbang entah kemana. =(

6 ✿Have something to say? ✿:

Small Kucing said...

adoi...how frustrating...

mars mell-o said...

@Small Kucing very very frustrating ha ha ha but it's ok now mamarazzi got wifi already liao!! =))

Sasa Tien said...

hahaha.. jangan sedih... now u can update ur blog already ! next time , if u have any idea to blog , just write it in a piece of paper , so that u wont forget it !!

mars mell-o said...

@Sasa Tien
masa tu tak ingat nak tulis kat kertas sebab tengah tension giler hahaha yup now can update already. thanks :P

Rose Johari said...

Mungkin time tuh unifi nak buat upgrade kot...hehehe... tapi of cos lah mello mengamuk kan cez wifi & macbook dah sebati dgn mello..lagi-lagi bila kita byk idea nak posting entry then internet pula buat hal, confirm high blood! :ar!

Mars Mell-o said...

@Rose Johari aha betul rose high blood betul masa tu =)) ,sampaikan mello terus tido walaupun tak mengantuk.

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day