Thursday, August 18, 2011

Liang Xin Massage KL


Sayang, sakit badan lah jom pergi massage biasanya mello yang akan ajak myhun pergi massage dulu tapi kali ni terbalik he he dan mello pun rasa agak pelik sebab myhun yang ajak mello dulu. Jom sayang pergi massage badan kat liang xin, I know lately kan you sakit - sakit badan apa kata malam ni sayang bawa pergi urut badan ya? kata myhun. Mello pun apa lagi selepas dengar ajakan myhun pergi massage cepat-cepat mello bersiap yay!! muackzzzzz!!!  thank's honey for being such a sweetheart to me he he he.


Apa yang menarik kat tempat ni dan kenapa mello suka massage kat sini? Actually mello tak tahu pun pasal wujudnya tempat ni yang tahu dulu pasal tempat ni myhun ler. Mello selalu dengar myhun cakap pasal tempat massage kat sini best selain daripada atmosphere dia yang classy and more to tradiotional chinese style perkerja - pekerja dia pun semuanya dari china tau!! One more thing tempat ni tenang sangat berbeza dengan tempat massage lain cheap also cheaper yang penting keselesaan tu kena ada kan? :)

Sampaikan orang yang kerja kat tempat ni dah kenal muka kitorang apa tidaknya? dulu every weekends aje mesti datang massage kaki kat sini, baru - baru ni aje "mello and myhun" bertukar pulak ke body massage ambik VIP room sambil makan buah boleh layan ASTRO beyond memang best lah tempat ni.

Yang ini apa?? TOILET ha ha ha cantik kan washroom ni... 

Oh, lupa nak bagi tahu pulak pasal apa yang menarik lagi tentang liang xin reflexoology ni nak tahu tak apa yang best tu? Ok lah, mello bagi tahu ya..yang best selepas massage foot/body dia akan bagi ice cream FOC pada setiap customer!! best kan?? ice cream dia sedap tau kat kedai runcit takde jual what make it more yummy to eat coz it's FREE ha ha.

Pictures credit to liang xin

5 ✿Have something to say? ✿:

Small Kucing said...

wah lau eh.......so luxurious

mars mell-o said...

@Small Kucing yap mamarazzi so classy specially the toilet :D =)) i love the most la so nice the mirror there.

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

bestnya, lama dah akak tak p massage2 ni...adoiii rindu kuala lumpur :)

ken said...

i want to go massage too! still got one coupon for me at home :P

mars mell-o said...

@Fareha Rahmat (Bos Besar) akak duduk mana? :D

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day