Monday, August 22, 2011

My kitty cat loves to stand!!! OMG



Meow... Meow..  Meow

My kitty cat loves to stand!!! OMG...


RoseJohari say's kitty looks like a Garfield already Ha ha ha 

12 ✿Have something to say? ✿:

Rose Johari said...

Eeeeee, mmg comel lah cara kitty berdiri ni, geram rose dibuatnya...hehehe...

Mars Mell-o said...

@Rose Johari cara dia berdiri ada gaya hahaha :D rose tengok kaki dia.. mello macam nak gigit tau kitty sebab dah bulat..!! =))

Small Kucing said...

awww.......so cute.......got buy ball for meow meow to play ka?

Mars Mell-o said...

@Small Kucing got buy so many toys for kitty hehe sampai dia tak larat nak main =))

iedaurora said...

adorable cat!

Rose Johari said...

tuh lah...kaki dia...cara dia berdiri... mmg cute!!!!

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

pandainyerrr..:)

アヌムちゃん said...

cutenyaaaaaa...

Mars Mell-o said...

@iedaurora thanks for coming :D

Mars Mell-o said...

@Rose Johari kitty memang bergayaan =)) rose nak tau tak? dia kuat makan.. hari-hari nak whiskas yang fish tu, mello control sbb tak nak dia jadi bulat sangat..

kaki dia dah macam kaki baby tak lama lagi.. =))

Mars Mell-o said...

@Fareha Rahmat (Bos Besar) hehe thanks akak..

Mars Mell-o said...

@アヌムちゃんcute ek? nanti kalau mello bagi tau kitty cute lepas ni dia mesti guling - guling :)) thanks

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day