Tuesday, August 9, 2011

First time + Thinking of new haircut


Oooo..oooo perasan tak?? muka mello kat gambar ni nampak lain sikit kan? nampak tak?? nampak tak?? he he he.. Ok, biar mello aje lah yang bagi tau apa yang lain kat gambar ni. Mello pakai fake eyelashes!!  nak percaya ataupun tidak terpulanglah, sebab memang betul ini lah kali pertama pakai fake eyelashes itupun sebab ada orang yang tolong pakaikan. Kalau tidak mello mana pakai fake eyelashes ni antara satu sebab kenapa tak pakai sebab memang tak reti nak letak kat mata fake eyelashes ni LOL, lagipun mello prefer pakai mascara aje kat mata biar nampak natural and simple la katakan he he, lagipun tak suka sangat pakai fake eyelashes ni contact lens pun dah jarang pakai sekarang.  Oh ya, rambut mello dah panjang sangat rasanya dah bosan dengan rambut panjang lagipun susah nak jaga rambut yang terlalu panjang ni. Kalau tak jaga betul - betul nanti rambut akan cepat rosak! Ughh, bored with my hairstyle I'm actually thinking of cutting my hair before hari raya nanti. He he saje nak nampak lain sikit.



Errrr.. kalau mello potong rambut macam  Jessica Alba  sesuai tak? Ha Ha 

18 ✿Have something to say? ✿:

アヌム ちゃん said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa.

Sudi2 la singgah baca entri terbaru saya di frommetoyou :)

cendawanpink said...

sis..cer pegi website ni..
boleh makeover pic dlm tu..
nk wat ape pon leh..
make up,tukar rambut..hehee..try wt dulu dlm ni before potong rambut.. ;)

link :
http://www.taaz.com/makeover.html

Small Kucing said...

Me also dun like to wear fake eyelashes. Very uncomfrtable. Forced to wear for wedding aje.

syafiqakarim said...

chantek nyeeee.
ah,lawa kalau potong mcm jessica alba.
sweet je

strategicintelligence said...

hmmmm tak suka...... tak suka...... tak suka Z:) Z:) Z:)

strategicintelligence said...

hmmmm tak suka......tak suka.....tak suka...:(( :(( :(( :(( :((

Mars Mell-o said...

@アヌム ちゃん thanks for droppin by ya...selamat berpuasa to you too :)

Mars Mell-o said...

@cendawanpink
OK, nanti mello check link tu ya hehe.. anyway thanks again.

Mars Mell-o said...

@Small Kucing betul tu mamarazzi, tak selesa sangat pakai fake eyelashes ni :D yay we same same ek..

Mars Mell-o said...

@syafiqakarim
really? hehe rambut sekrang ni straight dah lebih daripda paras pinggang hahaha dah boleh buat baju dress dah tak lama rambut mello ni, nak cuba pulak mid-length and wavy layered hair :D

Mars Mell-o said...

@strategicintelligence apa yang tak suka???? habis tu nak simpan rambut sampai paras kaki la ya =))

Rose Johari said...

Wow,Cantiknya mello...Lain dari pic yg sebelumnya... then now nmpk mcm Adira lah pula...hehehe...

Jessica Alba? Ops,thats my fav lah! hehehe...

Oh ya, rose lupa nak tanya...mcm mana nak guna smiley tuh? rose try tapi tak dapat lah....

soooooour said...

nak potong rambut gak!

Mars Mell-o said...

@Rose Johari haha lain ke?? maybe sebab beofe this tak perah pakai fake eyelashes.. macam adira ek? rofl rose make me laugh.. mello pun suka jessica alba.. :D

oh kalau nak pakai smiley rose kena type symbol tu aje, nampak tak sebelah smiley tu? rose type aje :D

strategicintelligence said...

sayang abang tak sukalah macam nie:(( :(( :((

Mars Mell-o said...

hun: kenapa tak suka pulak? =)) asyik cry aje :P

strategicintelligence said...

rindu kat sayang petang jom sayang kita berbuka puasa sama - sama:)

Mars Mell-o said...

@strategicintelligence thanks sayang berbuka puasa dengan i tadi :-*

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day