Thursday, August 25, 2011

Meriahnya pasar ramadhan kat kampung sungai penchala

Jalan - Jalan cari makan kat kampung sungai penchala meriahnya pasar ramadhan kat sini ramai betul orang datang beli makanan untuk buka puasa tengok lah sendiri kereta yang parking kat tepi - tepi jalan ni? banyak betul kereta kan? sampai jammed juga bila nak balik dari sini nasib baiklah ada jalan shortcut ha ha ha tak lah sangkut jammed sangat. 

Macam mello kenal aje someone yang tengah jalan kat tepi parking ni? who ya? Phewiiiiiiiiit boleh kenalan? Hai..nama saya mars mello can i know you?  LOL


Round 1. beli bubur manis kat mak cik ni.. best!!
Round 2. beli nasi ayam pulak adik mello suka sangat makan nasi ayam. 
Round 3. Beli caramel cake sedap tau yummylicious mello love this so much.
Round 4. beli nasi campur dan lauk - lauk yang menyelerakan ha ha.
Round 5. wajib kena beli sedap tau ikan bakar ni.
Round 6. Laksa!!! favorite mello shhhh nak tahu satu rahsia tak? laksa yang adik nie jual yummy betul sampai dua kali mello datang pasar ramadhan ni sebab nak beli laksa.
Round 7. beli kuih opp's hampir lupa nak letak gambar ni.

Memang best jalan - jalan kat pasar ramadhan!! Thanks hun for taking me to this place. =D

10 ✿Have something to say? ✿:

Wan Gerrard said...

pergh ikan bakar sedap :)

iedaurora said...

ohh laksa pun my fav!

mars mell-o said...

@iedaurora
he he we have the same fave =)) laksa memang sedaap..

jeBateja said...

alamak....mahalnya karamel tu.....jom buat sendirik....ahakz

アヌム ちゃん said...

nasik ayam tu menggodaaaa...

mars mell-o said...

@アヌム ちゃん aha..betul tu menggoda nasi ayam ni.. =)) adik mello kata sedap :D

Small Kucing said...

wadui....sedap nampak

mars mell-o said...

@Small Kucing thats right mamarazzi.. :)) :D

si cantik sally said...

hehe..diorang x marah ke awok amik gambo diorang ni hahah..sedap2 blaka mkanan ni erkkk

mars mell-o said...

@si cantik sally tak marah :D diorang suka orang ambik gambar diorang tanya mello, ni masuk tv ke apa? :D mello kata tak cuma post kat website :)

yup memang sedap pun O:-)

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day