Wednesday, March 23, 2011

Kucing makan cake ke?? strange..

I wanna tell you some funny story it's about my cat baby kitty yip, I just don't know what got into her lately even me myself feel a little weird about it. Ever - since that day she start tasting my tokyo banana cake she keep asking for it. Actually I didn't feed it to her but she "curi -curi makan" it.  LOL  first time dalam seumur hidup tengok kucing suka makan cake pelik kan kucing mars mello ni?? Hari tu masa pergi starbucks i beli cake lagi kali ni mars mello beli chocolate cake dan english cake ni so i pun macam biasa la i letak cake atas meja and makan. Tiba - Tiba kitty datang dan terus panjat atas meja saying "meow - meow" you know I dont speak a cat language but it's very obvious that kitty is trying to say feeed me please!! he he he mula - mula memang mars mello tak nak bagi dia sebab takut kalau nanti tersalah makan dan bila dah salah makan lain pulak jadinya ughhhhhu.. and I dont want that too happen cant afford to lose my kitty love her so, so, so much. Tapi bila baby kitty dah tunjuk muka dia yang tengah upset plus sad sebab tak dapat makan cake yang mars mello beli kat starbucks nak tak nak i pun buka cake ni dan bagi kitty makan sikit.  Believe it or not she ate half of it!!! HAHAHA strange huh?? Kucing pun dah pandai makan cake sampai myhun pun garu kepala tengok baby kitty makan cake ni. Myhun also say kucing mana ada yang makan cake. Well i guess now it's proven that ada juga kucing yang suka makan english fruit cake iaitu  "Baby Kitty" ZOMG!!!

5 ✿Have something to say? ✿:

Taufan Bin Ribut said...

my cats eating durian lol..^_^

Small Kucing said...

i makan

mars mell-o said...

small kucing: ya hehe small kucing makan cake infact ate many types of food and dishes =P

Ms.fida said...

kucing sy mkn sayur n durian tau hehe winks~!! By the way love ur blog its cute!

mars mell-o said...

Ms.fida: hehe tak bagi kitty makan durian..worried is something wrong tak kena with her lil tummy after eating durian hahah..

your cat is awesome..sbb makan durian..

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day