Monday, March 28, 2011

Dodol DFO, apa meaning dia tu?

Dodol melaka nice!!! yang ada tanda "D" tu perisa durian..

yang ni kenapa takde tanda D? he he he OH ya, yang ini perisa original bukan yang original kat KFC tu tau, yang ni mars mello bagi nama "DFO"  Dodol flavor original!! ROFL..

4 ✿Have something to say? ✿:

Small Kucing said...

eh...dont eat too much dodol ya. Very sweet :D

mars mell-o said...

small kucing: me too i dont eat dodol so much , he he he tapi dah lama tak makan dodol thats why bought it ..

strategicintelligence said...

sayang betul tu kita tak bole makan selalu dodol sbb terlalu manis bahaya utk kesihatan kita....tak yg best mula mula kedai tu kosong aje takde orang tapi bila kita stop rasa dodol tu banyak pulak org que nak rasa dodol tu hehehehehehehe

Izzah90 said...

sy tag kamu.. http://b2utykissme.blogspot.com/2011/03/first-journey-contest.html

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day