Tuesday, March 22, 2011

Durian OH!! durian..

Bila cakap pasal durian kat sini semuanya best - best dan kat tempat ni juga lah mars mello beli durian he..he..he kat mana tu?? OK mars mello share lokasi tempat beli durian ni..

Location: Kepong betul - betul depan shell actually nak cari tempat ni senang aje just drive pergi area jaya jusco tu kalau nampak shell kat situ lah tempatnya.. =D

WOW!! cantik kan durian ni?? HAHAHA nak makan pun kena pilih yang cantik-cantik baru selera nak makan really sweet nyummy sampai habis mars mello kerjakan satu kotak ni ROFL!!! 

Thank's to myhun sebab bawa i beli durian ni..

2 ✿Have something to say? ✿:

Small Kucing said...

wah lau eh!!!! really killing me ni...dah la tengah sore throat....drooling to the max ler girl!

mars mell-o said...

small kucing: hahaha yup drooling to the max sampai habis i kerjakan durian ni.. =D i love this one , i dont really like the musang king type, pahit.. yang ni manis..im lovin it!!

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day