Monday, March 7, 2011

JOM makan kat restoran sari ratu

Rasanya dah lama kan tak posting pasal makan actually banyak pic makanan tengah queue dalam camera ni tunggu nak post aje tapi tuan punya camera malas nak transfer gambar masuk kat laptop LOL.  
OK, then since dah dekat seminggu tak post entry pasal makan now i nak kongsi kat korang semua lokasi tempat makan yang best restoran ni terletak dekat kota damansara sesiapa yang suka dengan masakan kampung ala indonesia this is one of the best restoran makanan dia semua best - best he..he..he memang memuaskan. Kalau dah keluar dari restoran ni, lain kali mesti korang nak datang lagi dan lagi tapi jangan lah sampai hari -hari nanti muak pulak HAHAHA dan bila dah sampai ke tahap muak guarantee korang tak kan datang lagi ROFL.
You all nampak tak lauk - lauk kat gambar ni macam - macam ada banyak sangat pilihan dan sesiapa yang suka sangat dengan masakan kari - kari dan yang bersantan  this is the right place for you.
Kalau makan kat tempat ni I memang akan duduk kat sofa ni..nak tahu tak apa sebabnya? kalau duduk kat kerusi yang kayu tu sakit belakang lor. =D
Yang ini nama dia "ALPUKAT" kalau dalam bahasa english AVOCADO my favorites setiap kali datang sini dengan myhun mesti order air ni..
Makanan dah sampai yeahh, JOM makan!!!
Bila nak ambik gambar aje mesti dia akan tutup muka LOL hobby ke apa nih??

7 ✿Have something to say? ✿:

Small Kucing said...

the Avocado drink memang very tasty. Sari Ratu in Msia have been "modified". The one in Indon, the food will be on table. You take want u wanna eat.

mars mell-o said...

small kucing: tasty and also can make skin licin hehehe.. avacado is my daily food last time haha..

strategicintelligence said...

sayang one day abang akan bawa you try kat GARUDA nasi padang Di jakarta lagi best semua makanan yg sedap - sedap terhidang di meja sampai tak tahu mana nak di makan..

Sayang lepas ni kita cuba pula makan kat seafood restoran di Teluk gadung ye...

anyway thank sayang sebab temankan abg makan kat restoran Sri Ratu love you so much muaahhhhh...

mars mell-o said...

Okay thanks hun..=D cant wait *winks*

Siti Safiyyah said...

wahh glemer betol tempat duduk dia..hehe, baru la ade selera nak makan kan? ;)


psstt : Perlu ke blogwalking sekarang?

mars mell-o said...

Siti safiyah: hahaha yup betul tu

Papa-NtiQ said...

hi zaarahjasmin...saya baru je upload gambar2 masa makan ngan famili kat sari ratu jln TAR. Not bad...first time pegi sana.
Senang2 tu jenguk la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan,makan dan makan 100% hehe tak de topik lain!
Dan kalu sudi follow yer blog saya TQ TQ bebanyak

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day