Thursday, March 17, 2011

Alexis , Kerabu fried rice nyummy!!


Laici Soda ♥ Cranberries Raspberry Soda = You + Me =D


Mula - mula ingat nak order nasi istemewa alexis tapi yang tu dah takde dalam menu huh!! So divert order kat menu ni pulak kerabu fried rice alexis first time order fried rice ni tau walaupun selalu juga datang makan kat restoran ni. Ingat kan tak sedap nasi ni rupanya nyummy hingga habis satu pinggan. Kuat tak mars mello makan? ha ha ha sampai boleh habis satu pinggan ni, biasa kalau makan memang tak habis nasib baik lah makan sharing dengan myhun dia tolong habiskan. Tak sangka myhun ni ada ciri-ciri romantic juga ekk ROFL thanks sweetheart =P

4 ✿Have something to say? ✿:

Small Kucing said...

grrrr...hate you....me hungry..me wanna eat..midnite..no food...feed me... :P

mars mell-o said...

small kucing: hehehe dont hate me please =D i feed mamarazzi now..

strategicintelligence said...

actually mula mula abg ingat nak order makan kat dalam panggung wayang tapi sebab dah lama kita tak lepak kat alexis. so abg pikir lebih baik kita sharing makanan tu dan lagi pun dah lama sayang tak suap abg kan kalau abg order dua nasi nanti takde peluanglah nak feel sayang suapkan abg makan ....anyway thank so much sayang sebab refresh kan kenangan kita masa first time lepak kat alexis...muaaahhhh

mars mell-o said...

your most welcome hun..=P

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day