Thursday, October 6, 2011

Swimming is GOOD


Petang tadi mello pergi swimming lagi he he bestnya swimming time petang - petang tak panas okay lah, ni betul - betul punya exercise bukan main - main LOL. Masa swimming tadi  ada seorang lelaki tu asyik pandang kitorang aje dah lah tengah bawa anak dia lepas tu sempat lagi senyum - senyum dengan kitorang kelakar betul!


Kesian kat adik mello kan? dia tengok mello swimming aje  ha ha mello ajak dia swimming dia tak nak pulak sebab malas nak berendam dalam air ROFL.

Takde kerja gambar kaki pun snap ha ha ha adik mello punya kerja lah nie..

7 ✿Have something to say? ✿:

iemah said...

bestnya...xsempat nk swimming sbb skrg ni bz...huhuhu

Mars Mell-o said...

@iemahOooo patut lah lama tak nampak iemah :)

Small Kucing said...

syoknya. Adoi...now my body all lengguh lengguh already. Went for the sale too much

Mars Mell-o said...

@Small Kucing mamarazzi no need to exercise =)) pergi sales pun dah cukup buat mamarazzi body all lenguh liao!

roq said...

yeay! same2....baru pas balik swim gak.....singgah2 la sini bace entry...hahah

:)

Rose Johari said...

Bestnya swimming he he he Tahannya mello wat mcm tuh...:-bd

mars mell-o said...

@Rose Johari baru belajar berenang rose ha ha ha

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day