Thursday, December 30, 2010

seaview seafood restoran Day-2

Menu yang paling pelik sekali yang pernah mell nampak , mell sendiri pun tak faham apa meaning menu ni..
Klcc that's what they called this drinks ha..?? sambil garu kepala tanda kompius whatever LOL
Sedap ABC ni tapi mell tak dapat nak habiskan kenapa ya?? sebab masa time tengah makan tiba - tiba gigi sakit pulak ohh no buat sakit hati aje time tengah menikmati makanan kegemaran timbul macam - macam sakit ha ha ha kan dah jadi DEFGHIJKLMNooooooooooo please!!
Fried rice for all yayayaya!!
steamed fish so nice yeahh!!
ikan merah masak sweet and sour wow!!
sayur pucuk paku masak belacan yang ni makanan kegemaran mell wajib kena ada dalam list order kalau tak mell tak nak makan HAHAHA
my hun favorites he he he
siput tarik tapi orang johor panggil gong - gong
whatever muahahaha too much of foods!!
SELESAI he he he


Seaview seafood restoran one of the famous retoran in tawau so many people come here to enjoy food but like us we came here for the food fights HAHAHA believe it or not??? just look at our order up there too many food's to finish LOL sampai bila pun tak akan habis kalau makan seorang nasib baik lah my besty mira ada boleh dia tolong mell habiskan muahahaha..

2 ✿Have something to say? ✿:

Small Kucing said...

wow./.lovely and glorious food....

mars mell-o said...

yeah but i didnt finish my foods toothache attack =( feel like taking the hammer and pulled out my teeth =D

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day