Saturday, December 11, 2010

Mars mell-o makan kuih mimpi ke apa ni..

Mell makan kuih..?? wow sejak bila pandai beli kuih ni macam tak boleh nak percayakan ?? Yeah and i dont blame you all for not believing sebab mell ni memang seorang yang jarang makan kuih pun kalau my hun beli kadang tu makan 2 atau 3 aje actually depends juga kalau kuih tu tak sedap ughhhh guarantee 100% memang tak akan makan langsung lah jawapnya LOL. Rasa - rasanya kuih ni sedap tak?? Kalau tak sedap macam mana mell boleh makan semua jenis kuih ni kan?? Ha ha ha for your info mell tak makan kesemuanya pun sebab share dengan adik masa tu nyummy nyummy dum dum lain kali nak beli lagi la ho ho ho =D

2 ✿Have something to say? ✿:

Small Kucing said...

i pun jarang makan kuih...coz nowadays duno why they make it so sweet

mars mell-o said...

yes that's very true..he he

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day