Tuesday, January 17, 2012

Ombak rindu and untuk kamu sung by Hafiz with lyrics


Untuk kamu
Raut wajah…Mendamaikan…
Dan sesuci..Selembut hatimu..
Sinar mata…Mempersona…
Bagai gugur seluruh jantungku…
Aku Ingin engkau tahu…
Cinta aku satu…
Tercipta buat dirimu..
Hanya… Untuk kamu…

Huuu…Huuu…Huuu…
Huuu…Huuu…Huuu…

Aku ingin engkau tahu..
Cinta aku satu…..

Tercipta buat dirimu…
Hanya untuk kamu…


I'll just finish watching ombak rindu DVD on my lappy, It's a sad story yeah touch my heart almost gonna make me cry.  You know I seldom watch malay movie  but i can tell you all that ombak rindu is one of the great one i've watch ever since. I love the theme song "untuk kamu" I'll attach the lyric on this entry cause I love this song meaning it really soothe my soul and I feel like wanna cry when ever I listen to this song. 

7 ✿Have something to say? ✿:

Small Kucing said...

awww...sweeetttt

✿ Mitchell ✿ said...

hye hye! long time oredi didn't stop by ur blog dear! too busy this recently.. sekrg bru free keke

Rose Johari said...

Yaa, ombak rindu memang best =) semua lagu-lagu dia best!

mars mell-o said...

@✿ Mitchell ✿ thanks for dropping by, yeah long time no see u..where have you been :P

mars mell-o said...

@Rose Johari semua lagu best best.. and toucching kan.. mello suka lagu ombak rindu, rose pun suka ek heheh :D

Rose Johari said...

Suka..hehehe, rose tgk kat pawagam, tapi tgk kat Astro First, 3 hari bturut-turut.. mmg touching kan? hehehe \m/

mars mell-o said...

@Rose Johari yeah he he he mello suka tengok aaron aziz and maya karin sesuai sangat bawa watak tu.. :D wah mello tgk kat dvd pun berturut2 macam rose juga.. ha ha

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day