Sunday, January 22, 2012

Gong Xi Fa Cai


It's year of the dragon!!

Happy chinese new year to all my chinese
blogger friend's have a blast one ya'll (:
Gong xi fa cai..!! 

8 ✿Have something to say? ✿:

Nava.K said...

Hi,
You have a great time too on CNY, in joining the celebration and hope your cat is doing better now.

mars mell-o said...

@Nava.K thanks nava :D happy CNY to you too..

Rose Johari said...

Gong Xi Fa Cai mello... ;)

mars mell-o said...

@Rose Johari mello tak celebrate he he just wish untuk rakan - rakan blogger chinese yang celebrate CNY :)

Happy CNY to you too rose :P

Rose Johari said...

Hehehe, rose tau..rose pon juz wish hehe.. mello ada comment blog rose kan tadi? kenapa rose x boleh view?

mars mell-o said...

@Rose Johari yup mello ada dropped 2 comments there, aik???? tak boleh view ke?? mello pun tak tahu kenapa macam tu.. jap mello try comment lagi skali tengok boleh view tak..

Rose Johari said...

tuh yang pelik... pon xde...aishhh

mars mell-o said...

@Rose Johari mello ada comment kat entry lain, boleh view tak??? entry rose pasal churp churp CNY tu.. lepas tu mello ada comment kat entry first tadi.. maybe net slow sangat kot sampai tak boleh nak view comment. Pelik juga kan..

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day