Thursday, January 19, 2012

Im back Ohhh..


Look who's back?? he..he I was away for the passed few day's went to relaxed my head. I didn't have a time to blog this few day's cause i'm kinda busy doing some stuff but I'm back for good ha...ha..ha and I'm ready to blog again yay!! I missed this small cribs so damn much.  

8 ✿Have something to say? ✿:

Small Kucing said...

WELCOME BACKKKKKK

Rose Johari said...

Mello busy main PS3...hihihi

mars mell-o said...

@Small Kucing thanks mamarazzi :)

mars mell-o said...

@Rose Johari tak main ps3 he he he mello busy rose, banyak benda kena settle kan :D

Rose Johari said...

Mello tak tidor lagi? Owh ye ke? rose ingatkan mello busy main game hehe

mars mell-o said...

@Rose Johari mello tak main game kalau malam he he he mello online blog kejap rose, lepas ni nak layan DVD :P rose tak tido lagi?? cuti ek hehehe

Rose Johari said...

DVD? tgk cerita apa? Tak tidor lagi ni..cuti kan hehehe

mars mell-o said...

@Rose Johari mello tengok johnny english reborn, lepas nie nak tengok ombak rindu balik ha ha ha.. rose pun tgk dvd ke :P whoaa lama tak borak dengan rose..

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day