Saturday, February 26, 2011

Kitty sedang dilamun cinta? tapi pada siapa ya.. Haha


Kitty suka sangat pada bunga yup..specially yang berwarna merah kalau tak percaya just look at the pictures nampak tak dia tengah cium bunga tu? hah!!

Bukan tu aje kitty juga sedang dilamun cinta tapi pada siapa ya cuba teka. He..He sure tak dapat teka siapa kan? kan? kan? Nak tahu tak..?? okay i bagi tahu ya..

Sebenarnya, kitty telah jatuh cinta pada "GIANT" tengok lah sendiri dia siap cium -cium lagi giant tu!! Kelakar gila tengok pic ni.. ZOMG  

Nak tahu lagi tak cerita tentang kitty?? selain daripada pandai main bola kitty juga pandai masuk toilet bila dia nak "POOP" bukan tu aje kitty adalah seekor meow yang dengar cakap bila i suruh dia baring kat lantai kitty akan baring terus siap pusing - pusing kan lagi badan dia sambil tunjuk muka dia yang cute!! mars mell-o tak ajar pun kitty buat semua tu mungkin sebab kitty memang meow yang pandai macam tuan dia juga kan? "perasan" betul pulak tuan dia ni.. ROFL


 Mars mell-o rasa nanti nak ajar kitty menari pulak macam tarian " I whipped my hair" kat video willow smith  tu, mesti gempak giler kan? HAHAHA..

2 ✿Have something to say? ✿:

Dda Ly said...

haha kitty kamu tu, mmg comel!! audi boleh jatuh cinta dgn giant plak...:)

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch ye..:)

mars mell-o said...

hahaha yup, antara nobita dan sunio dia pilih giant hahaha..

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day