Monday, July 4, 2011

Hadiah dah beli esok mello post ya!!


Mello, dah beli dah BlackBerry Curve!!! Esok mello post ya!! :D

Cantik tak?? nanti rose jangan lupa tau add mello kat BBM MESSENGER rose bila dah activate nanti.


P/s: Dont forget to inform me at once when you already receive the parcel ya!! =D



12 ✿Have something to say? ✿:

Taufan Bin Ribut said...

best lah dah ade bb ^_^


Entri terkini : 10 sebab kenape saye sayang awak ^_^
Ebtri sebelum :entri ni aku taip dalam keadaan separa normal.
Watch my video song!!

strategicintelligence said...

sayang esok abg akan postkan kat alamat yg syg bagi tu bolekan sbb today abg bz skit ada meeting

Haruuta Chan said...

O.O best nye :O

Small Kucing said...

for me? Kekeke :P....dream a bit can la...

mars mell-o said...

hun: jangan lupa post ..remember that hehe..:D

mars mell-o said...

haruuta: best ke? hehe thanks..:D

mars mell-o said...

small kucing: next contest ..will inform mamarazi ya :D

Rose Johari said...

Wahhh, cantiknye...hehehe... nnt bila rose dah dpt nnt rose inform mello k? :D

Harafawza said...

cantik seh . tak pakai BB ler - __ -

Sasa Tien said...

hebat la kalau macam tu...

mars mell-o said...

rose: dapat nnt ambik gambar dgn bb baru ya :P do inform me when u have it

mars mell-o said...

sasa: thanks ..:D

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day