Friday, September 2, 2011

Picture before my hair was cut

Picture before my hair was cut, lain kan muka mello kat pic ni? nak tahu tak sebab apa? muka mello kat every picture tak sama ha ha ha cuba tengok rambut mello kat pic ni, mello belah tepi and takde fringe =P 

6 ✿Have something to say? ✿:

Small Kucing said...

wow...both also gorgeous la

✿ Mitchell ✿ said...

I prefer yang ada fringe.. looks muda.. if no fringe looks a bit old? Or the exact word to be replace is mature? ^^

mars mell-o said...

@Small Kucing really? awhh thanks!! :D actually some people get confuse with my pics...muka selalu berubah..

mars mell-o said...

@✿ Mitchell ✿ haha yup.. looks matured.. thats right..

strategicintelligence said...

Sayang walau apa pun style rambut sayang... sayang akan tetap nampak cantik dan menawan abang sungguh beruntung dan bersyukur kepada allah sbb di temukan dengan Sayang yang mempunyai hati dan naluri yang baik sayang abang harap segalal impian kita akan jadi kenyataan tanpa ada rintangan dan halangan.... sayang abg love you so much :-* :-* :-* :-*

Uncle Lee said...

Hi Mars, you sure look a million bucks! Short or long hair, you have beautiful features.
And that smile of yours can make a man forget his mother's name, ha ha.
You have fun and stay beautiful. Keep a song in your heart.
Lee.

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day