Saturday, September 3, 2011

kitty camwhore lagi..



Kitty say: Selamat Hari Raya Aidilfitri To Everyone It's Not Too Late Isn't?? 


How do I look in this dress? am I looking gorgeous? for the hari raya present master bought kitty a new colar and also toy's, kitty love's it so much.

8 ✿Have something to say? ✿:

strategicintelligence said...

Bergayaan Kuchi....Sayang Kuchi Dah ok ke...... Jeng Jeng lepas ni entry apa pulak sayang nak post ye tak sabar abg nak tengok....

Mars Mell-o said...

@strategicintelligence kitty belum ok lagi :( esok nak bawa tgk vet la.. dia macam terkejut lagi..

strategicintelligence said...

ok sayang nanti dalam pkl 10 pagi abg datang sana jumpa sayang dan bawa kuchi g vet....

Small Kucing said...

aww...so cute...come...kissy kissy

Mars Mell-o said...

@Small Kucing ya..she is cute right hehe thanks for the compliments :D

ken said...

the eyes so garang :P

Rose Johari said...

Hai Mello, pe kbr? hehehe...amcam raya? :P

Wah, kitty mcm marah jer dalam gambar nii..langsung x smile...

Mars Mell-o said...

@Rose Johari hello rose, :D raya ok! btw kitty period hahaha sebab tu dia serious..

rose dah balik kl? hows ur raya kat sabah?

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day