Friday, September 2, 2011

Chilling at summit USJ



Rambut dah potong gosh macam ni lah, hasilnya ha ha ha pendek tak?? tapi mello tak kisah sangat pun sebab my hair jenis yang cepat sangat panjang dalam masa dua bulan akan panjang balik mungkin sebab vitamin rambut yang berlebihan kot sampaikan hairstylist yang potong rambut mello tadi pun hairan baru 2 bulan lepas pergi gunting rambut kat sana, bila dia nampak mello tadi rambut dah lebih paras pinggang terkejut dia LOL.
Tadi petang pergi summit USJ, jumpa my aunts dia belanja my sis makan KFC myhun pun ikut mello pergi jumpa dia tadi ha ha dengan kitty sekali mello bawa keluar jalan - jalan dia pun nak beraya juga =D

3 ✿Have something to say? ✿:

strategicintelligence said...

Sayang happynya abg beraya dengan sayang....sayang look lagi cantik bila pakai baju kurung yang abg beli tu dan gaya rambut baru sayang :-* :-*

Mars Mell-o said...

@strategicintelligence thanks sweethuns!!! :P

Rose Johari said...

wah, kitty pon ikut sama beraya ke? dah mcm baby dah rose tgk ur sis gendung dia..hihihi

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day