Friday, September 2, 2011

I'm in love with this...


Semasa pergi summit tadi mello pakai baju yang warna kelabu nie cantik tak? ada lagi 3 helai baju kebaya nanti mello snap gambar bila dah pakai baju kebaya tu nanti =D
One for me and one for my sis.. I love white..
Myhun bought this shoes for me days before hari raya yay! suka sangat design kasut ni thank's sweetheart!!! mello sendiri pun tak tahu bila boleh pakai kasut ni ek.. he he maybe mello akan padankan dengan baju kebaya yang boleh masuk warna kasut ni rasanya sesuai tak? he he ataupun simpan aje buat perhiasan LOL
Mello memang suka beli kasut, dulu tiap kali shopping mello tak pernah missed beli kasut yang jenis high hills, sampai tak sedar dah beli banyak macam ni well honestly telling ada banyak lagi tapi mello tak snap pic lagipun kasut tu dah tak nampak baru so mello  malas nak simpan lagi. Ha ha yang peliknya mello beli kasut tu tapi mello tak pakai pun semuanya, I only wear those shoes that became my favorite one LOL nampak macam baru lagi kan kasut nie semua actually half daripada hills ni mello tak pernah pakai langsung sampai lah ke hari nie parking kat dalam kotak kasut aje end up mello bagi semua kasut tu kat adik mello ROFL.  I'm crazy about shoes specially those high hills awhhh..!!

5 ✿Have something to say? ✿:

T'nie on the Blog said...

Selamat hari raya mello. Saya plak suke pki flat shoes..pki baju kurung pn sarung converse, hihi

Small Kucing said...

untung your sis. hahaha

mars mell-o said...

@Small Kucing ya, she very untung sebab many shoes i given to her :D dulu dia tak suka pakai , dia minta converse now dia dah jadi suka pakai high hills..

mars mell-o said...

@T'nie on the Blog selamat hari raya to you too tniee hehe , adik mello pun suka converse !! =)) u both same same..

Rose Johari said...

Banyaknya kasut mello! hehehe...rose pon suka yg hills supaya nmpk tinggi sikit lagi...hehehe

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day