Friday, June 22, 2012

Welcome to the family Mikey!!


Welcome to the family!! I bought myself a male cat as my birthday present for this year and because I've made a promise to my baby kitty that someday when the right time come I'm going to get her a partner who can play and run around the house with her, and It's takes a very long time for me to decided about adopting another male kitten as the loss of "hachiko" still affected myself.   But i can't be too selfish and only think of myself I must also think of baby kitty need's so I made up my mind to adopt mikey. Memang dah lama nak cari cat yang warna putih finally dapat juga kucing yang di cari - cari hahahha yang peliknya muka mikey almost seakan macam hachiko kan...?? cuma color aje lain maybe dah jodoh kitty kot dapat partner yang muka sama macam hachiko!!

Those day I made my baby kitty and hachiko an FB page but since the day we've loss hachiko I seldom upload my kitty pictures there anymore but now I found her a partner which almost look the same like hachiko i feel soooo happy and I made these cover for thier FB page timeline cute or not?? he he he you can like their page by clicking this link 
             https://www.facebook.com/pages/Kitty-the-Awesome-CAT/135458189861579

Di sebabkan mello dah fobia untuk kehilangan sekali lagi sebelum beli mikey, awal - awal mello terus bawa dia jumpa vet untuk check up, nak pastikan dia sihat, bila dengar vet kata mikey sihat all okay, takde sakit apa - apa baru lega sikit mello, dan lepas tu bawa mikey balik kat kedai pet shop tu beli makanan dia sekali.
Mello beli shampoo untuk mikey sekali sebab pet shop tu kata kalau kucing warna putih kena pakai shampoo lain, dan mello beli dengan sikat and ubat telinga dia sekali nasib baik lah makanan mikey sama dengan kitty yeah, tak perlu nak beli asing - asing ha..ha jimat sikit kos!! dan part yang paling best sekali  my baby kitty pun happy!!!

5 ✿Have something to say? ✿:

FiSh. ohFISHiee said...

miao! :) moga ia sehat sentiasa~

Latest: BBQ with Wine

Small Kucing said...

awww....MIkey so cute....

mars mell-o said...

@FiSh. ohFISHiee Thank you my dearest friend.. :)

mars mell-o said...

@Small Kucing he he he mamarazzi, thanks for the compliments i will tell mikey about it

mars mell-o said...

@Small Kucing thanks mamarazzi for the warm compliments about mikey..

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day