Saturday, December 1, 2012

Durian season is back!!


Durian season is back, and i manage to bought some and take away back home he..he..he really love this!! my sis yang tak makan sangat durian pun jadi suka makan durian nie, sebab rasa dia manis sangat - sangat dan best!!  

Lama juga tak makan durian sebab nak tunggu musim durian tu memang lama juga la, kalau ada durian yang jual kat tepi bukit bintang tu pun rasa dia tak sama macam durian nie.

Apapun rasa macam nak makan durian lagi nie HAHAHAHA, tapi nanti dulu la kot, nanti kalau asyik makan durian aje muak pulak, sebab i nie memang jenis yang cepat muak dengan makanan. 

8 ✿Have something to say? ✿:

emilymeylesya said...

Hmmm best nyaa, tengok tau nampak nice

Reisha Myeiszell said...

yeah memang best hehehe :)

emilymeylesya said...

Tp kn, durian kita terus bukak lg sedap kot. Sebab durian mcm2 gred, i pnh mkn durian tp sgt hampeh rasa nya, now tengok durian you post ni rasa nk cari lg durian best, tp i nk cari durian yg kita terus boleh kopek sendiri atau klu malas terus beli je kt supermarket atau siap bungkus terus, Huhuhu mengidam lagi nk durian ni. Tengok post you buat rasa i nk cari durian yg sesedap ni, Npk post durian you ni mcm sedap je, kuning lak tu. Mesti lembut + rasa lemak2 krim, Nnt nk cari la =)

Reisha Myeiszell said...

emilymeylesya, yang nie terus buka la nie he...he cuma i take away balik, sebab nak makan kat rumah kan dengan my sis, memang sedap habis durian nie tak sampai sehari ha..ha..ha manis betul!! lemak - lemak yup.. =D, i lupa plak gred apa durian nie, tapi kalau musim durian i memang suka makan yang ni, dan yang satu lagi tu gred udang merah yang tu rasa dia pun lain dari lain..

Small Kucing said...

argh......i LOVEEEEE durians. But i like the bitter ones. Not really like the sweet ones.

Wow...your packet of durian looks so yummy...am drooling all over the key board now...sobs...

Anonymous said...

iyon kaya masarap nais maaaring i magkaroon na bukas-makalawa

emilymeylesya said...

grrrrrr you make me feel wanna eat this

FiSh. ohFISHiee said...

i havent get to try durian yet this year ;(

Latest: Bid goodbye to 2012 with Fireworks!

Post a Comment

   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day