Wednesday, December 15, 2010

New world SPA at cititel mid valley

0 ✿Have something to say? ✿ link to post

Last two day's ago i told my hun that my whole body all pain tired and all tak buat kerja pun penat badan dah terlalu manja sangat kot, kalau dulu jalan kaki berapa lama pun boleh now i dont know why errr..apa dah jadi ?? mungkin dah termakan vitamin M iaitu vitamin malas ahaha. Then yesterday he call me and told me to get myself ready for the next day coz he want to bring me out to massage and i was like, awwhh finally dapat juga i relaxkan badan yang dah termakan vitamin M sudah berhari - hari badan ni nak minta di massage LOL. Kat tempat ni la kitorang selalu massage antara satu tempat yang tak sakit badan kalau dah lepas massage actually tak suka sangat pergi kat area bukit bintang tu as far as i know memang banyak sangat tempat massage kat situ walaupun murah tapi kalau bertambah sakit badan ni di buat orang yang massage tu baik tak payah massage kan?? he he he. Kalau massage kat tempat ni mell akan ambik auntie NO. 62 coz auntie ni pandai sangat massage badan dan tak sakit and memang best la, happy betul hari ni sebab dapat jalan dengan my hun badan pun tak sakit - sakit lagi.

Soo relaxing can watch tv and listen to music while the masseur is doing the foot massage

pixies ni snap masa tengah urut kaki
Lepas massage badan singgah beli kasut kat mid valley at first i thought i just want to buy the black one but then two also nice so i decided to buy both nanti sampai rumah menyesal kenapa tak beli masa tu la mula garu kepala sendiri muahaha this is one of my hobby beli kasut sampai almari kasut kat rumah dah nak penuh dan tak ada space untuk letak kasut lain lagi.
I love mac it's one of the most brand i like ever since beside bobbi brown.

Tuesday, December 14, 2010

My lovely doraemonku yg AJAIB

2 ✿Have something to say? ✿ link to post


Did you notice all the coins surrounding all around doraemon ?? Ha, ni lah tabung ajaib mell setiap kali ada duit syiling mell akan bagi makan kat doraemon ni ha ha ha.. Doraemon selalunya pandai makan doriyaki aje kan?? tapi yang ni dia special sikit sebab dia tak makan semua tu yang dia tahu hanya makan syiling aje tak sangka kan walaupun doraemon ni nampak kecik tapi dia boleh telan semua syiling - syiling yang bertaburan kat atas meja ni LOL..
   
 

Till The Shiny Day Copyright © 2013 Design by Riesha Myeiszell | Till the shiny day